Vi driver primært med utarbeidelse av orienteringskart for orienteringsidretten. Og hjelper o-klubbene med å finansiere kartene! I tillegg holder vi kurs i kart og kompass - for nybegynnere - eller viderekomne. Trenerkurs, rekrutteringsopplegg osv osv. 

Vi lager orienteringskart av høy kvalitet. Grunnlag, synfaring og reintegning. I tillegg har vi spesialisert oss på å hjelpe klubbene å finansiere kartprosjektene gjennom spillemidler mm. Vi kan ordne alt fra kartanmelding, spillemiddelsøknader, alt kartarbeid og finansiering av kartet! Vi har laget de fleste av de "nye" orienteringskartene i Rogaland de siste årene. Blant annet har vi laget kart til NM natt(2016) i Sørmarka for Stavanger OK og sprintkart til NM sprintstafett(2018) for Sandnes IL og nå er vi snart ferdig med NM sprint kart for Haugesund som arrangeres september 2020. Nylig ferdig med sprintkart for Frøyland IL i Frøyland, Sveineskogen for Egersund OK, Hålandskogen for Ålgård Orientering, 1. del av Ølen Sentrum for nye Vindafjord O-lag og Madlatua for Stavanger OK.  Har nå startet på: Kringlelia for Ganddal IL, Vannbassengan for Egersund Ok, deler av Vannassen for SO, Førde Sentrum for Sveio O-lag.  

  Vi tar gjerne flere kartoppdrag! Og vi hjelper gjerne til med hele prosjektet fra anmelding, prosjektering, spillemiddelsøknader, osv. Vi kan ordne det aller meste for dere!  Oddvar Taksdal tar de fleste kartoppdrag for SkogsOpplevelser. Ørjan Ravndal tar seg av søknader og finansiering mm. Vi har også samarbeid med Trond Lamark(grunnlag).