Vi driver primært med utarbeidelse av orienteringskart - eller turkart. I tillegg holder vi kurs i kart og kompass - for nybegynnere - eller viderekomne. Trenerkurs, rekrutteringsopplegg osv osv. Vi gjør også noe teambuildingsaktiviteter i skog og mark. Vi tilpasser opplegg for dere!

Vi lager orienteringskart av høy kvalitet. Grunnlag, synfaring og reintegning. I tillegg har vi spesialisert oss på å hjelpe klubbene å finansiere kartprosjektene gjennom spillemidler mm. Vi har laget de fleste av de "nye" orienteringskartene i Rogaland de siste årene. Blant annet har vi laget kart til NM natt(2016) i Sørmarka for Stavanger OK og sprintkart til NM sprintstafett(2018) for Sandnes IL og nå er vi snart ferdig med NM sprint kart for Haugesund - som skal arrangeres i mai. Nylig ferdig med sprintkart for Frøyland IL i Frøyland, Sveineskogen for Egersund OK, Hålandskogen for Ålgård O.  Holder på med: Madlatua for Stavanger Ok og Vannbassengan for Egersund Ok.  Skal snart i gang med nytt sprintkart i Ølen Sentrum for Vindafjord O-lag, sprintkart i Førde Sentrum for Sveio O-lag, Kringleli for Ganddal IL, 

 
 
Vi tar gjerne flere kartoppdrag! Og vi hjelper gjerne til med hele prosjektet fra anmelding, prosjektering, spillemiddelsøknader, osv. Vi kan ordne det aller meste for dere!  Oddvar Taksdal tar de fleste kartoppdrag for SkogsOpplevelser. Ørjan Ravndal tar seg av søknader og finansiering mm. Vi har også samarbeid med Trond Lamark(grunnlag).